Jaartraject leerkracht

In je eigen klas aan de slag met de Relax in de Klas technieken.

Het jaartraject start met een open vorming. We gaan we in groep samen aan de slag. Achtergrondinformatie, tools en technieken komen aan bod. Maar vooral: we proberen heel veel samen uit, en ik deel mijn top-tips zodat je de dag nadien helemaal geïnspireerd dadelijk (beloofd!!) aan de slag kan.

Eens de vormingsdag voorbij begeleid ik je een jaar lang met inspiratie, tips, nieuwe ideeën, instructievideo’s,… zodat je het helemaal in de vingers krijgt. Het resultaat? Jij slaagt er in om de klas rustiger te krijgen wanneer nodig en de kinderen nemen de technieken mee tot buiten de klasmuren…

Team workshop

“Stress omdenken”

Tijdens een pedagogische studiedag of personeelsvergadering duiken we dieper in wat stress met je doet en hoe je met simpele technieken de scherpe kantjes er wat af kan veilen. Met natraject met oefeningen voor de leerkracht zelf én om toe te passen in de klas.

IZ workshop team

Workshop ‘Zennen of niet zennen’

Voor ouders/oudercomités

Workshop te boeken door ouderverenigingen, of scholen voor ouders.

Onze dagen zitten propvol, en we krijgen binnen het gezin te vaak te maken met stressmomenten.

Tijdens deze interactieve workshop bekijken we wat spanning en stress eigenlijk is. Hoe het je kan herkennen bij je kind en vooral: hoe kan je de scherpe kantjes er van af halen met hele simpele technieken.

De rode draad? SAMEN met je kind zennen.

Relax in de Klas

Voor de hele school

Een traject voor het hele team – klasmanagement tips voor alle leerkrachten, werken aan welbevinden voor zowel leerkracht als leerling. Begeleiding om steeds verder te verdiepen en verankeren.

Kalender

 
 

Op zoek naar meer zenspiratie?

3 redenen om je in te schrijven

1. Je ontvangt als eerste nieuwe tips, inspiratie en aanbiedingen in je mailbox
2. Het e-boek ’21 ideetjes om deze vakantie samen te zennen’ – CADEAU
3. Een ontspanningsoefening, voor jezelf én je kind(eren) – CADEAU