HERO Relaxatiesessies voor ouder-kind duo's

Samen met je kind relaxatie ontdekken

Tijdens een online sessie begeleidt Heidi jou en en je kind doorheen een paar speelse en kindgerichte oefeningen.

We ontdekken samen het verschil tussen spanning en ontspanning en hoe we actief dankzij onze 3 fameuze A’s tot een meer relax gevoel kunnen komen. Meer rust in hoofd, lijf én het gezin…

Je krijgt tips mee hoe en wanneer je deze oefeningen thuis kan inzetten. Omdat deze sessie live doorgaat, is er ook ruimte om rechtstreeks vragen te stellen.

Kies zelf: je kan deelnemen met het hele gezin (ideaal: één ouder per kind) of als je meerdere kinderen hebt, kan je per kind een sessie boeken. Boek je meerdere sessies met hetzelfde kind dan zal je waarschijnlijk een cumulatief effect opmerken.

Praktisch:

  • sessies van een uur
  • elke sessie is anders
  • ideaal: één ouder per kind
  • gericht op kinderen van 6 tot 12
  • live, dus je kan vragen stellen
  • met handig notitieblad
  • én een blanco versie van ons zen-happertje om nog lang met jullie favorieten te kunnen spelen
  • je ontvangt een bevestiging van je inschrijving per mail
  • en een herinneringsmail met alle praktische details een dag vooraf

De eerstvolgende sessies zijn op:

moeder en zoon chaos zen

Er staan momenteel geen sessies gepland.
Als eerste weten wanneer de volgende er aan komt?

Schrijf je dan in voor onze Zenspiratie. Je wordt niet overvallen met mails, beloofd 🙂 – we reiken naar je uit met info waarvan we denken dat het je kan inspireren tot meer zennen met je gezin.

Heidi Luypaert iedereenzent

Hey! Ik ben Heidi, en er is niets leukers dan jou te helpen op een pad naar meer balans in en met je gezin. Een pad naar meer zennen met je kinderen.

Omschrijf jij jouw dagelijkse leven wel eens als ‘druk, druk, druk’? Heel herkenbaar – zoals voor zovelen! Een gezin met twee jonge kindjes, werk in de Integrale Jeugdhulp, een rijk sociaal leven en liefst nog wat zelfzorg combineren bleek ook voor mij geen evidente opdracht…

Mijn ambitieuze en rationele zelf ging op zoek naar meer rust en voeling krijgen met genieten in het hier-en-nu. Yoga, relaxatie en meditatie waren voor mij de grote eye/mind/heart opener. En waarom zou je niet die zaken die je kracht en energie geven, ook je professionele pad laten bepalen? Ik volgde een opleiding relaxatietherapeut en ging hiermee zowel bij kinderen, jongeren als bij volwassenen mee aan de slag.

Hoog tijd vind ik het nu om ZENNEN ook naar jouw gezin te brengen!